Moja istina

20 feb

Moja istina je vrlo jednostavna. Moja istina je da sam umorana. Umorna sam od plakatiranja, delenje letaka, call centra, sastanaka, skupljanja potpisa. Umorna sam od kampanje. Umorna sam da me ljudi vredju na ulici. Umorna sam od ustajanja u 5 ujutru. Odbrojavanja dana do izbora i kraja moje agonije.

Ali moja istina tek počinje. Moj umor je potpuno nebitan za razliku od posla koji me tek čeka. Ja imam 21 godinu, ja tek treba da radim i da menjam. Moj umor je svega toga vredan. Vredan je ideje zbog koje ja radim. Nemojte od mene očekivati nepristrasnost jer sam ja poslenjih par meseci života posvetila Preokretu. Nemojte me vredjati moj umor belim listićima.

Vama je muka od izbora i predizborne kampanje? Mislite da nama nije. Mislite da nama nije više muka da vas ubedjujemo u nešto što će te shvatiti za 10 godine. Da vas ubedjujemo u nešto što je neizbežno da se uradi.

Možda vam se naša istina ne dopada, ali to je jedina istina koja postoji i zbog toga nije samo naša. Ona je zajednička i pre ili kasnije videćete je i vi.

Moja istina je vrlo jednostavna. Moja istina je da svaki dan ustajem u 5 ujutru zato što moram da radim. A radim jer je to jedini način da dam svoj doprinos promenama u drištvu. Radim jer neću da odustanem. Jer nemam pravo da kažem da ne može bolje. Svi možemo bolje od ovoga kakvi smo sada. I to jeste istina.

20130220-200437.jpg

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: